Returnarea produselor in urma renuntarii exprimate neechivoc de catre client se realizeaza conform legislatiei romane in vigoare.

Astfel, asiguram clientilor nostri dreptul de returnare care poate fi exercitat intrun interval de 14 zile calendaristice de la data primirii produsului.

Solicitarea de returnare se va face de catre client, in scris, prin formularul de contact, in care se va exprima in mod expres dorinta de returnare a produselor.

Yo-Ty Promo Store Srl va returna contravaloarea comenzii, inclusiv costurile de transport facturate, in cel mai scurt timp posibil de la primirea produsului returnat, insa nu mai tarziu de 14 zile calendaristice din momentul solicitarii de retragere/renuntare/returnare.

Costurile ocazionate de returul produselor va fi suportat de catre Yo-Ty Promo Store Srl in cazul in care produsele nu corespund in privinta caracteristicilor importante ale produsului (a fost trimis alt produs, a fost trimisa alta marime, produsul nu corespunde descrierii de pe site).

In cazul in care returnarea retragerea/renuntarea nu se datoreaza motivelor de mai sus, costul ocazionate vor fi suportate de catre client.

Produsele se returneaza in starea in care au fost primite, in ambalajul original, cu toate accesoriile si produsele cadou aferente, impreuna cu o copie dupa factura sau in original. Returul va fi refuzat in cazul deteriorarii produselor sau ambalajelor sau a constatarii de catre vanzator a starii de nevandabilitate a acestora.

Returnarile prin curierat rapid sau prin posta nu se vor face cu ramburs. Returnarea banilor se va face ulterior prin transfer bancar sau mandat postal.